EASY PAK

easypak-golema
Производот кој сакаме да го спакуваме го вметнуваме во кесата. Работ на кесата го доведуваме помеѓу грејните тела. Со нога ја притискаме педалата и работ на кесата се заварува.
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ
LK-404
LN-424
LN-426
Максимални димензии на заварување
400mm
400mm
600mm
Ширина на вар
20mm
4mm
4mm
Максимална дебелина на фолијата
0,12mm
0,4mm
0,4mm
Електрично напојување
220V - 50Hz
220V - 50Hz
220V - 50Hz
Максимална инсталирана моќност
0,5kW
0,5kW
0,7kW
Потрошувачка на енергија
0,2kW/h
0,2kW/h
0,3kW/h
Фолија за пакување материјали
ПП, ПЕ - дуплекс или триплекс каширани материјали

Опции:

LK-414 Со вграден датумар

LK-454 Машината е изработена од нерѓосувачки челик

Производителот задржува право за евентуални технички измени.

pak_easy_pak